Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-05@08:40:14 GMT

چند داروی درمان سرطان کمیاب شد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۱۳۹۲

داروهای «سیکلوفسفامید» و «آی فسفامید» که برای کمک به درمان بیماران مبتلا به سرطان استفاده می‌شوند چندین ماه است که درستری بیماران قرار ندارد.

 بیماران سرطانی، گروه حساسی از جامعه هستند که تغییرات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه تاثیر مستقیمی بر سلامت و کیفیت زندگی آن‌ها می‌گذارد. مهم‌ترین بخش زندگی یک بیمار سرطانی مصرف مرتب و به موقع داروهای درمانی است که اگر وقفه‌ای در آن ایجاد شود بدون شک عواقب جبران ناپذیری را برای سلامتی بیمار به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها حال دل برخی از بیماران سرطانی به دلیل کمبود برخی داروها خوب نیست و برای تهیه دارو با مشقت زیادی مواجه هستند. در همین راستا برخی مخاطبان سامانه فارس من خبرگزاری فارس، با ثبت سوژه‌هایی با عناوین «بیماران سرطانی با نبود دارو چه کنند؟» و « به داد بیماران سرطانی برسید» خواستار پیگیری موضوع کمبود داروهای این بیماران شدند.

*قیمت گزاف داروی سیکلوفسفامید 

بررسی‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد، طی چند روز گذشته کمبودی در زمینه داروهای پایه شیمی‌درمانی وجود ندارد اما داروهای سیکلوفسفامید و داروی آی فسفامید چندین ماه است که در درستری بیماران قرار ندارد، قیمت این داروها به صورت آزاد حدود ۲۰۰ هزار تومان که با پوشش بیمه به ۲۰ هزار تومان به دست بیماران می‌رسیده است، اما طی ماه‌های گذشته بیماران با کمبود این داروها مواجه شده‌اند، به طوری که بر اساس گفته یکی از پزشکان درمانگر این دارو درحال حاضر به صورت قاچاق و با قیمت ۱۰ برابر و حدود ۲ میلیون تومان به دست بیماران می‌رسد.

از همین رو پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد انجمن‌های خون و سرطان نیز حدود ۳ ماه قبل، با ارسال نامه‌هایی به سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت خواستار تامین این داروها شده‌اند اما با وجود نامه‌نگاری‌ها هنوز کمبود این داروها وجود دارد.

* بیماران از داروهای تولید داخل استفاده کنند

از همین رو، سید حیدر محمدی رئیس اداره داروی سازمان غذا و دارو، درباره کمبود داروی سیکلوفسفامید در کشور گفت: سیکلوفسفامید در بازار دارویی کشوروجود دارد، اما برخی پزشکان اصرار دارند که بیمار برند اندوکساین را مصرف کند که این موضوع پذیرفته نیست، ما اصرار داریم بیماران از داروهای تولید داخل استفاده کنند اما تولید داخل این دارو در کشور موجود نیست و نمونه‌های خارجی دیگر در دسترس بیماران قرار گرفته است.

وی توضیح داد: داروی بیماران در بیمارستان‌های سانتر سرطان و مراکز بیماران سرطانی در درسترس است اما سیاست سازمان غذا و دارو واردات داروی برند خاص نیست و این شرکت‌ها نیز در فروش دارو سنگ‌اندازی می‌کنند لذا اصرار به خرید دارو از یک برند خاص صحیح نیست.

مشکل کمبود دارو درد بزرگی برای بیماران سرطانی است که سلامت جسمانی و روانی آن ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد بنابراین مسؤولان باید چاره ای برای کمبود این داروهای مهم اتخاذ کنند تا داروهای این بیماران به صورت چمدانی و با قیمت‌های گزاف به دست آنها نرسد.

بهداشت نیوز/

برچسب ها: سرطان ، دارو ، بیماران سرطانی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MFH

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سرطان دارو بیماران سرطانی بیماران سرطانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده

به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:

تنهایی موجب کاهش طول عمر بازماندگان سرطان می‌شود

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد بازماندگان سرطان که در تنهایی زندگی می‌کنند، در مقایسه با افرادی که همراه و همدمی در زندگی دارند، بیشتر احتمال دارد فوت کنند.

پله نوردی باعث افزایش طول عمر می‌شود

می‌خواهید بیشتر زندگی کنید؟ یک بررسی جدید نشان می‌دهد که پله‌ها را به جای آسانسور انتخاب کنید.

نحوه تأثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

استفاده طولانی مدت روزانه از آسپرین برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ شناخته شده است، اما تا به حال مشخص نشده است که چرا چنین تأثیری دارد.

داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می‌دهند

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد افرادی که داروهای سوزش معده مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر میگرن و انواع دیگر سردردهای شدید هستند.

کد خبر 6095402

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل