Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پسر ۱۸ ساله پس از گذران مشکلاتی، چون بیماری سرطان و پیوند قلب موفق به ثبت یک تخت بیمارستانی مخصوص بیماران پیوند اعضا در جهان شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مشاور رسانه‌ای برنامه، «ماه در می‌زند» در تازه‌ترین قسمت خود میزبان خانواده‌ای بود که فرزندشان را دوباره به دست آورده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرشیا نوری تنها پسر خانواده و کلاس دوم دبیرستان بود که خانواده اش متوجه می‎‌شوند دچار سرطان لنفوم شده است و در گلویش غده‌هایی به وجود آمده که تنفسش را دچار مشکل شده و باید شیمی‌درمانی شود.

این پسر نوجوان در برنامه «ماه در می‌زند» که به طراحی و کارگردانی مریم نوابی‌نژاد روی آنتن می‌رود، از دوران شیمی‌درمانی گفت و نگاه‌های تلخ برخی از مردم که مرگ را سرانجام محتوم یک بیمار مبتلا به سرطان می‌دانند و البته نگاه خودش که سرطان را یک بیماری معمولی می‌داند که درمان می‌شود.

پس از طی دوره شیمی‌درمانی بیماری عرشیا بهبود پیدا می‌کند، اما پس از چندماه بار دیگر با یک طوفان دیگر روبه‌رو می‌شود و این بار او کاندیدای پیوند قلب می‌شود.

مادر عرشیا درباره این دوره از زندگی پسرش گفت: همسرم در ابتدا به من نگفت عرشیا به پیوند قلب نیاز دارد و من تا چند روز پیش از عمل فقط فکر می‌کردم پسرم باید تحت مراقبت قرار بگیرد تا خوب شود.

مادرش در ادامه توضح می‌دهد که پس از پیوند قلب عرشیا دوست داشت در رشته پزشکی درس بخواند، اما تلاش زیاد برای تحصیل در این رشته او را دوباره در بیمارستان بستری کرد. این اتفاق باعث شد تا عرشیا به رشته مهندسی پزشکی متمایل شود و سه سال بعد از پیوند اولین تخت بیمارستانی مخصوص بیماران پیوند اعضا را در جهان ثبت کند.

«ماه در می‌زند» به تهیه‌کنندگی سیدجواد محسنی در ایام محرم و صفر هر روز حدود ساعت ۱۹:۳۰ و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۲ روی آنتن شبکه دو می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه دو سیما صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پیوند اعضا پیوند قلب پیوند قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در یکهزار و چهارصد و نودمین  عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی مظفر وحدانی ۲۸ ساله  که از بیمارستان امام علی (ع) بجنورد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شد، پس از دریافت رضایت از خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کبد زنده یاد مظفر وحدانی در بیمارستان منتصریه به آقای ۴۴ ساله ساکن بیرجند که سال‌ها از بیماری کبدی رنج می‌برد؛ پیوند شد.

وی تصریح کرد: قلب مرحوم مظفر وحدانی در بیمارستان امام رضا (ع) به آقای ۵۵ ساله ساکن تربت جام پیوند شد.

خالقی بیان کرد: قرنیه‌های زنده یاد مظفر وحدانی جهت پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی و قسمتی از پوست ایشان برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

دیگر خبرها

  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • استقبال اوسمار از زنی که قبل از شیمی درمانی به دیدن بازی پرسپولیس رفت+ ویدئو | صحبت های احساسی در تمرین سرخ ها
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • زن پرسپولیسی قبل از شیمی درمانی در ورزشگاه آزادی؛ به دخترم قول داده بودم!
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی